torsdag 15 oktober 2015

Annonsfliken

Annonsfliken


Annonser flik
Senast uppdaterad: 6 okt 2015 02:46 PDT

Finns för: - iOS - Android

Annonsfliken är ett bra alternativ för företag som planerar att jäna lite xtra pengar genom att låta andra annonsera i appen, eller för att visa upp sina egna annonser.

Vi erbjuder tre alternativ när det gäller annons immigration: iAds (för iOS), AdMob (för Android), och Doubleclick (för Android).

När du aktiverar annonser av något slag, kommer bannerannonser börja visas på toppen av flikarna i din app. I de flesta fall visas dessa som banderoller som kommer att synas mellan sidhuvudet och flikens innehåll.

Steg:


1. (Funktionalitet), klicka på Lägg till Ny flik.

2. Skapa en fliktitel, välj annonser från rullningslisten med flikar och välj en ikon eller ladda upp din egen. Spara dina ändringar. (Du kan ändra all denna information senare).


3. Gå till steg 2 innehåll och klicka på din nya flik. Det är här du sätter på dina annonser och integrerar AdMob eller Doubleclick.

4. Klicka på visa annonser i min app. När du kryssar i denna ruta, aktiverar du automatiskt iAds för dina iOS-appar. 

Obs: iAds fungerar bara för iOS appar som har blivit publicerade efter februari 2015.

5. Klicka därefter på AdMob ID eller dubbelklicka för Publishers ID för att aktivera ett av alternativen. Fyll i din annonsenhets ID, och klicka sedan på Spara ändringar längst ned på sidan.6. Det är allt! Annonser kommer att börja visas i din app. När som helst kan du stänga av annonser genom att återgå till innehållssteget och avmarkera Visa annonser inom min app. (Obs: Ta bort fliken Annonser utan att först avmarkera denna ruta kan göra att annonsen fortfarande visas.).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar