lördag 21 november 2015

Info-3-Tier (ej översatt)

Översättning på G....Informationsflik  (3-Tier)

Last Updated: Feb 20, 2015 11:04AM PST
​En informationsfliken (3-Tier) kan ses som en statisk html-sida. Inuti den här fliken kan du infoga nästan vad som helst som du kan infoga på en vanlig webbsida. "Vad du ser är vad du får" editor, som låter dig anpassa beskrivningen, är ett bra sätt att visa information om ditt företag. Info flikar används ofta för att bädda in innehållet, som en enda YouTube-video.
Fliken 3-Tier kategoriseras i tre nivåer, med fliken 3. Vara mest specifik.
Till exempel: BREDASTE KATEGORI (Tier 1) → underkategorier (Tier 2) → produktdetaljer (Tier 3)

Obs: Fliken Menyn är i huvudsak identisk med Info Tab (3-Tier), men i stället för möjligheten att inkludera miniatyrbilder i posten listvyn kan du ange ett pris för varje objekt. Kolla in Meny Tab artikel för detaljerade installationsanvisningar.Hur du gör:

1. I steg 1 (Funktionalitet), klicka på Lägg till Ny flik.

2. Skapa en flik titel, välj Information Tab från Tab Funktionen rullistan, välj en ikon eller ladda upp din egen. Spara dina ändringar (du kan ändra denna information senare).


3. Gå till steg 2 (innehåll) och klicka på ny flik.
4. Klicka på Lägg till ny kategori för att starta. Skriv in ditt innehåll, och klicka på Spara ändringar när du är klar.

Sektion: Ange namn för din bredaste kategori (In: "produkter" eller "tjänster")

Namn: Skriv in namnet för underkategorin (Ex: "Städning" eller "Rengöring Supplies")
Kontrollera Active rutan för att aktivera din tid. Om rutan är ikryssad, kommer denna artikel inte visas i appen.
Miniatyrbild: Ladda upp en anpassad miniatyr (140x140px).5. Fortsätt att lägga till kategorier tills du är nöjd. För varje ny underkategori (Ex: "Kontorsstädning" och "Underhållsmateriel"), var noga med att mata in tillämplig avsnitt titeln för att gruppera dem på rätt sätt.


6. När du är klar med att lägga dina kategorier, klicka på Lägg produkter (bredvid en av dem). Från försändelselistan fönstret, klicka på Lägg till Nytt objekt.
Den här sidans färger: Din Bakgrund och textfärg för beskrivningsfönstret kommer att dra direkt från Global Style avsnitt i din app. Gå till steg 3 (Utseende)> Utseende> Global Stil> Funktioner och justera Utseende text & bakgrundsfärg där.

7. Slutför avsnittet Allmän information. Klicka på Spara ändringar längst ned när du är klar.
Ladda upp din mobils Rubrikbild (640x264px) och surfplattans rubrikbild (1536x634px) genom att klicka på Bläddra för att söka efter bilder. Du blir ombedd att beskära den när du har klickat på Spara ändringar.

Avsnitt: Här kan du ange vad din Tier 2 kategori kommer att bli. Till exempel kommer "Moppar" visas som kategori titel och "Tungarbete" (namn) kommer att visas som ett objekt under den. När du lägger till ytterligare objekt kan du ange samma avsnitt titeln för att hysa dem under denna kategori, eller använda nya avsnitt titlar för att skapa ytterligare Tier 2 kategorier. (Ex: "Moppar> Hushåll" och "Rengöringsmedel> Fläckbortagningsmedel")

Namn:
Detta är titeln på själva objektet du lägger (Ex: "Tungarbete" och "Hushåll"). Det kommer att visas i Tier 2-menyn tillsammans med miniatyrbilden.

Kontrollera Aktiv rutan för att aktivera din tid. Om rutan är ikryssad, kommer denna artikel inte visas i appen.
Fyll i Beskrivning för objektet, med hjälp av WYSIWYG editor för anpassning. Se nedan för mer information om hur redaktören fungerar.

Miniatyrbild:
Ladda upp en anpassad miniatyr (140x140px).8. Du kan hantera kommentarerna från användarna i avsnittet kommentarer. Klicka bara på Ta bort för att ta bort en kommentar från din App och Spara ändringar för att uppdatera.

9. Fortsätt att lägga till objekt tills du är nöjd. Kom ihåg att du kan alltid inaktivera eller ta bort ett objekt senare. När du lägger till fler objekt, kan du se "sektion & namn" från listvyn.WYSIWYG Redigerare

Du kan åstadkomma mycket med denna redigeringspanel. De flesta av alternativen är ganska enkla och speglade som erbjuds av program som Word. Du kan sväva över ett alternativ för att få en antydan om vad den gör, men det bästa sättet att lära sig är genom att dyka rätt ner i det.

Skräddarsy text: fet, kursiv, understrykning, genomstrykning

Rikta innehåll: vänster, center, höger, motiverade
Formatera text: stycke, adress, rubrik
Ange teckenstorlek
Uppsättning riktning text: från vänster till höger, höger till vänster
Kopiera, klistra in
Lägg till numrerade listor
Indrag
Lägg till segment citat
Hyperlänktext eller foton
Ankartext
Infoga bilder
Städa upp i koden
Lägg till HTML


Exempel

Användare kan svepa nedåt för att se en förstorad rubrikbild:Lämna synpunkter i en infoflik:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar