lördag 21 november 2015

Meddelande

Meddelande. 
Ett arkiv för sparade pushmeddelanden och lite annat smått och gott...
Senast uppdaterad: Feb 28, 2015 
Fliken Meddelande fungerar som ett arkiv där dina utskickade meddelanden eller rättare sagt pushmeddelanden sparas. Se kortfilmen om hur du skickar ut pushmeddelanden här.

Dina användare kan gå in på fliken och se alla dina tidigare skickade pushmeddelanden


Hur du gör?

1. Gå till steg 1 inne på din klientpanel och klicka på LÄGG TILL NY APPFLIK 


2. Ange ett namn på din nya funktion. Välj en bild som ikon eller ladda upp en egen bild. Spara dina ändringar 
3. Gå till steg INNEHÅLL och klicka på din nya flik. Här kan du justera flikens inställningar. Klicka på spara när du är klar.
  • Dölj meddelanden fliken: Detta hindrar att fliken syns i appen. Markera bara detta alternativ om du ska välja att visa genvägen till fliken. Om du vill visa genvägen ska du markera nästa punkt nedan.
  • Meddelande Center genväg: Markera för att visa genväg till fliken.
  • Ikon plats: Markera för vart vill du visa genvägen 
  • Ikon opacitet: Hur pass genomskinlig du vill att ikonen på genvägen ska vara
Prenumeranter 

Att lägga till en Prenumeration är ett bra sätt att ge användaren ett sätt att styra vilka pushmeddeanden som deras mobil kan ta emot. De kan kan enkelt stänga av en "kategori" av meddelanden.


När du lägger till nya prenumerationer namnger du dem efter olika kategorier/ämnen. På detta sätt kan du vara mer träffsäker med dina meddelanden som du skickar ut. Att varje specifikt pushmeddelande gick till dem som har ett intresse av att få det och inte till dem som inte har det.

Kom ihåg, skicka inte ut får många pushmeddelanden och meddelandet ska alltid uppfattas som värdefullt för mottagaren.


så här det ser det ut för användaren. Användaren kan när som helst stänga av någon av kategorierna. Detta är en jätte bra funktion för att skapa en bra upplevelse för användaren. Vi hatar spam och det borde du också göra
: )

Nedan ser du hur det ser ut för dig inne på din klientpanel när du ska välja vilken "kategori" av prenumeranter som du ska skicka ditt meddelande till.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar