lördag 21 november 2015

Epost Foto

Epost foto 

Senast uppdaterad: Feb 11, 2015 10:22Epost foto är en funktion som tillåter användaren att skicka bilder direkt via appen. Som exempel, om du lägger till fliken Epost foto för din nattklubb och döper den till "Party Kamera". Då kan användarna skicka bilder direkt till appen. De kan skicka in bilder på sina favorit stunder och händelser. Dessa bilder kan sen företaget använda i sin marknadsföring på tex. Facebook mm.

OBS: Användaren kan bara se de bilder de skickar in. De kan inte se bilder som andra användare har skickat in. Men de bilder som användaren väljer att skicka in går direkt till den mejladress som du har angett inne på funktionen.

1. Användaren klickar på Skicka ett foto inne i appen

2. En dialogruta öppnas 

3. När användaren har valt foto väljer man hur man även hur man vill skicka in bilden till admin.
Användarna kan antingen ta en bild från sitt galleri och skicka den eller ta en bild och skicka i vägen den direkt.

Inne i appen finns det en sektion som heter Senaste foton. Där visas de bilder som användaren har skickat in tidigare. Dessa bilder sparas i användarens app och ingen annan har tillgång till dem än användaren. De kan ej tas bort från appen utan att man måste avinstallera och installera den på nytt.

Hur du gör

1. I steg 1 FUNKTIONALITET klickar du på LÄGG TILL NY APPFLIK

2. Ange ett namn till din nya flik. Välj funktionen Epost Foto från rullisten. Välj en ikon till fliken eller ladda upp en egen.3. Gå till steg 2 INNEHÅLL och klicka på din nya flik.

4. Ange en kort beskrivning som får användaren att vilja skicka in bilder. Ange en Epostadress som bilden ska skickas till och rubriken för mejlet

Spara dina ändringar.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar